Smurfit Kappa Welltillverkaren

Frågar du våra kunder så väljer de oss därför att vi med kort varsel levererar exakt det de vill ha och i rätt tid. Det är en medveten strategi från vår sida och sannolikt det som gör att våra kunder återkommer till oss med sina beställningar.

Flexibilitet

Vi är specialister på tillverkning av produktanpassade förpackningar i små och medelstora upplagor, våra maskiner är anpassade för att även kunna tillverka riktigt korta serier. Vår flexibilitet gäller även förpackningens utformning och storlek, bra att veta är att vi även har möjlighet att leverera transportemballage med stötdämpande inreden i well eller skumplats.

Det geografiska läget

Welltillverkaren med säte i Arlöv strax utanför Malmö ingår i Europas största förpackningsföretag, Smurfit Kappa Group. Tillverkningen sker i Arlöv varifrån vi snabbt och enkelt levererar till stora delar av Sverige.

Klara besked

Som sista utpost i logistikkedjan inser vi värdet av att snabbt och effektivt leverera det våra kunder vill ha. Så kostnadseffektivt att kunderna kommer tillbaka - gång efter gång efter gång! Samtidigt säger erfarenheten att många uppskattar vår förmåga att lämna klara besked. Har vi sagt att du får dina lådor eller transportförpackningar i morgon, så kan du lita på det!

Ring oss nu på 040-43 73 50

Allt för att du ska kunna leverera i tid!